петък, 17 април 2015 г.

Мариян Костов Executive Chef Grifid hotel Metropol.

Име -Мариян Костов Костов.




Образование -Висше Управление на Туризма.

Професионален опит.
-Главен готвач хотел "Силвър" 3*** "Златни Пясъци".
-Главен готвач  "Парк хотел Голдън Бийч"4**** "Златни Пясъци".
-Консултант ресторант "Веранда Грил" Олщин,Полша.
-Готвач хотел "Алпина Палас" 5***** Заалбах Хинтерглем, Австрия,
-Готвач ресторант Арте винум 2** Gault&Millau,Заалбах Хинтерглем, Австрия.
-Главен готвач Грифид хотел Метропол 4**** "Златни пясъци".

Отличия-
Участник в Световната кулинарна купа Люксембург.
Диплом категория Карвинг.
Участник в кулинарен фестивал Истанбул 2010,2013г.
Сребърен медал категория Карвинг.
Бронзов медал категория Grand Prix.
Диплом категория Работа с шоколад.
Участник в Перлата на морето Хърватска.2010-2012г
Бронзов медал категория Вегетарианско ястие.
Бронзов медал категория Модерен десерт.
Златен медал категория Работа с шоколад.
Златен медал категория Модерно рибно ястие.
Участник в Балканската кулинарна купа Белград.
Бронзов медал категория Карвинг.

Жури в националното състезание за млади готвачи Гурмино.
Жури в националната кулинарна купа на България.
Жури в Южно Европейския шампионат в Солун Гърция.

Специализации:

Либерец -Чехия
Санкт Петербург -Русия Яхт Клуб Териоки 5*****
Порденоне -Италия Electrolux culinary academy

Член на Гилдията на главните готвачи на Русия.




Няма коментари:

Публикуване на коментар