| Скариди гренландски (цели) | кг | 0.05 |
| Лук зрял | кг | 0.03 |
| Морков | кг | 0.03 |
| Целина листа | кг | 0.02 |
| Ром | кг | 0.005 |
| Сол | кг | 0.001 |
| Черен пипер зърна | кг | 0.001 |
| Дъмплинг равиола със свинско | кг | 0.05 |
| Магданоз пресен | кг | 0.007 |
| Бяло вино | кг | 0.01 |
| Чесън скилидка | кг | 0.005 |
| Зехтин | кг | 0.01 |
| Зеленчуков фон | кг | 0.005 |
| Див лук | кг | 0.007 |
| Доматено пюре | кг | 0.01 |
Приготовление :
| Черупките от скаридите се пекат във фурна на 180 градуса ,след това се запържват в зехтина със зеленчука, | |||||||
| гасят се с бялото вино и се изчаква да изври.След това добавяме доматеното пюре доливаме фон и се вари се два часа на тих огън ,прецежда се през марля. | |||||||
Няма коментари:
Публикуване на коментар