Скариди гренландски (цели) | кг | 0.05 |
Лук зрял | кг | 0.03 |
Морков | кг | 0.03 |
Целина листа | кг | 0.02 |
Ром | кг | 0.005 |
Сол | кг | 0.001 |
Черен пипер зърна | кг | 0.001 |
Дъмплинг равиола със свинско | кг | 0.05 |
Магданоз пресен | кг | 0.007 |
Бяло вино | кг | 0.01 |
Чесън скилидка | кг | 0.005 |
Зехтин | кг | 0.01 |
Зеленчуков фон | кг | 0.005 |
Див лук | кг | 0.007 |
Доматено пюре | кг | 0.01 |
Приготовление :
Черупките от скаридите се пекат във фурна на 180 градуса ,след това се запържват в зехтина със зеленчука, | |||||||
гасят се с бялото вино и се изчаква да изври.След това добавяме доматеното пюре доливаме фон и се вари се два часа на тих огън ,прецежда се през марля. |
Няма коментари:
Публикуване на коментар