Наименование на
продуктите.
|
||||||||
Телешки
кости дребно нарязани
|
500
|
гр
|
||||||
Телешки
обрезки
|
500
|
гр
|
||||||
Олио
|
30
|
гр
|
||||||
Кореноплодни
зеленчуци
|
150
|
гр
|
||||||
Лук
|
50
|
гр
|
||||||
Доматено
пюре
|
20
|
гр
|
||||||
Бяло
вино
|
150
|
гр
|
||||||
Основен
златист фон
|
2000
|
гр
|
||||||
Букет
гарни
|
50
|
гр
|
||||||
Чесън
|
10
|
гр
|
||||||
Черен
пипер
|
10
|
гр
|
Приготовление:
Костите се насичат и се запичат с обрезките,добавят се кореноплодните зеленчуци,а след тях и лука и доматеното пюре.Виното се долива по време на печенето по малко и се оставя да изври,когато се глазира се долива и основния фон.Прибавят се подправките не се соли,вари се около 3-4 часа на тих огън,обира се пяната и мазнината.След готовност задължително се прецежда.
Няма коментари:
Публикуване на коментар