| Ципура | кг | 0.25 |
| Бяло вино | кг | 0.02 |
| Мляко прясно | кг | 0.02 |
| Сол | кг | 0.001 |
| Бял пипер млян | кг | 0.001 |
| Лецитин | кг | 0.001 |
| Масло краве | кг | 0.01 |
| Фенел | кг | 0.1 |
| Картоф | кг | 0.1 |
| Розмарин пресен | кг | 0.002 |
| Риган пресен | кг | 0.002 |
| Мащерка прясна | кг | 0.002 |
| Олио | кг | 0.01 |
| Брашно | кг | 0.05 |
| Балсамов оцет | кг | 0.02 |
| Кълнове | кг | 0.007 |
| Чери домат | кг | 0.02 |
Приготовление :
| Рибата се филетира ,като внимателно отстраняваме всички кости,овкусяваме със сол и пипер и изпържваме рибата през брашно.Виното,лецитина и солта избиваме в купа на пяна,фенела се реже на дялове и се сотира с малко мазнина.картофите нарязани на шайби печем с няколко клонки мащерка на 200 градуса до готовност. | |||||
| Сервираме ципурата върху канапе от картофите и фенел,поливаме с пяната от вино и декорираме с босилеково олио. |
Няма коментари:
Публикуване на коментар