| Сьомга филе | кг | 0.2 |
| Картофи | кг | 0.05 |
| Сметана готварска | кг | 0.02 |
| Сол | кг | 0.001 |
| Бял пипер | кг | 0.0001 |
| Аспержи | кг | 0.05 |
| Чери домат | кг | 0.02 |
| Пудра захар | кг | 0.002 |
| Мляко прясно | кг | 0.02 |
| Масло | кг | 0.01 |
| Балсамова редукция | кг | 0.01 |
| Олио | кг | 0.02 |
| Рукола | кг | 0.02 |
Лецитин кг 0.0002 Приготовление:
Овкусяваме сьомгата със сол и пипер и запечатваме на силен тиган,след което поставяме в машина за опушване на 180 градуса за четири минути..Сваряваме картофите и ги пюрираме в блендер със сметната,маслото и част от настъргания пармезан,докато получим пухкав мус. Обелваме аспержите и
ги запичаме на грил.Затопляме млякото на 80 градуса добавяме настъргания пармезан,сол на вкус и лецитин и бием със пасатора до получаване на стабилна пяна.Чери домата глазираме в горещ тиган с малко масло ръсим с пудра захар и запичаме на саламандър.Сервираме първо аспержите,върху тях рибата,картофения мус и чери домата.
Няма коментари:
Публикуване на коментар