Сьомга филе | кг | 0.2 |
Картофи | кг | 0.05 |
Сметана готварска | кг | 0.02 |
Сол | кг | 0.001 |
Бял пипер | кг | 0.0001 |
Аспержи | кг | 0.05 |
Чери домат | кг | 0.02 |
Пудра захар | кг | 0.002 |
Мляко прясно | кг | 0.02 |
Масло | кг | 0.01 |
Балсамова редукция | кг | 0.01 |
Олио | кг | 0.02 |
Рукола | кг | 0.02 |
Лецитин кг 0.0002 Приготовление:
Овкусяваме сьомгата със сол и пипер и запечатваме на силен тиган,след което поставяме в машина за опушване на 180 градуса за четири минути..Сваряваме картофите и ги пюрираме в блендер със сметната,маслото и част от настъргания пармезан,докато получим пухкав мус. Обелваме аспержите и
ги запичаме на грил.Затопляме млякото на 80 градуса добавяме настъргания пармезан,сол на вкус и лецитин и бием със пасатора до получаване на стабилна пяна.Чери домата глазираме в горещ тиган с малко масло ръсим с пудра захар и запичаме на саламандър.Сервираме първо аспержите,върху тях рибата,картофения мус и чери домата.
Няма коментари:
Публикуване на коментар