Телешки Стрип Стек | кг | 0.25 |
Червено вино | кг | 0.03 |
Картофи | кг | 0.1 |
Мащерка прясна | кг | 0.007 |
Масло краве | кг | 0.01 |
Олио | кг | 0.01 |
Карфиол пресен | кг | 0.08 |
Сол | кг | 0.001 |
Черен Пипер млян | кг | 0.0001 |
Розмарин пресен | кг | 0.07 |
Нишесте Телешки тъмно златист фон |
кг кг |
0.005 0,03 |
Рукола | кг | 0.02 |
Кълнове | кг | 0.007 |
Балсамов Оцет | кг | 0.02 |
Приготовление:
Стека приготвяме на грил до постигане на 56 градуса в центъра или до степен риър мидиъм или до желаната от вас степен.Оставяме го да почине 4-5 минути.Картофите нарязани на резени изпичаме във фурна на 200 градуса овкусени с мащерка ,сол и пипер.Карфиола бланшираме за няколко минути и след това запичаме на туч с масло,сол и пипер.Виното и телешкия фон редуцираме до половината от течноста,сгъстяваме с нишестето.Сервираме месото върху картофите гарнираме с карфиола и сос.
Няма коментари:
Публикуване на коментар