| Телешки Стрип Стек | кг | 0.25 |
| Червено вино | кг | 0.03 |
| Картофи | кг | 0.1 |
| Мащерка прясна | кг | 0.007 |
| Масло краве | кг | 0.01 |
| Олио | кг | 0.01 |
| Карфиол пресен | кг | 0.08 |
| Сол | кг | 0.001 |
| Черен Пипер млян | кг | 0.0001 |
| Розмарин пресен | кг | 0.07 |
| Нишесте Телешки тъмно златист фон |
кг кг |
0.005 0,03 |
| Рукола | кг | 0.02 |
| Кълнове | кг | 0.007 |
| Балсамов Оцет | кг | 0.02 |
Приготовление:
Стека приготвяме на грил до постигане на 56 градуса в центъра или до степен риър мидиъм или до желаната от вас степен.Оставяме го да почине 4-5 минути.Картофите нарязани на резени изпичаме във фурна на 200 градуса овкусени с мащерка ,сол и пипер.Карфиола бланшираме за няколко минути и след това запичаме на туч с масло,сол и пипер.Виното и телешкия фон редуцираме до половината от течноста,сгъстяваме с нишестето.Сервираме месото върху картофите гарнираме с карфиола и сос.
Няма коментари:
Публикуване на коментар