Продукти :
Пресен Магданоз кг 0.1
Олио кг 0.1
Приготовление:
Магданоза се кипва във вряла вода за тридесет секунди,като веднага след това се шокира във вода и лед.Отцежда се и се блендира с малко олио,за да не се загуби цвета му се блиндира на няколко етапа за да се избегне загряване.Накрая се прецежда през финна цедка.
Пресен Магданоз кг 0.1
Олио кг 0.1
Приготовление:
Магданоза се кипва във вряла вода за тридесет секунди,като веднага след това се шокира във вода и лед.Отцежда се и се блендира с малко олио,за да не се загуби цвета му се блиндира на няколко етапа за да се избегне загряване.Накрая се прецежда през финна цедка.
Няма коментари:
Публикуване на коментар