четвъртък, 30 април 2015 г.

Sous Chef Grifid hotel Metropol Тома Тончев


Име –Тома Тончев Тончев 

Образование - Средно специално – Ресторантьор, Изучава - Стопанско Управление
 СА Д.А.Ценов Свищов

Професионален опит
-Помощник готвач ресторант  „Old City” Варна
-Готвач-Шпикер ресторант  „Old City” Варна
-Готвач  “Happy bar and grill” Варна
-Помощник готвач RIO “Arabela” "Златни Пясъци".
-Хлебар-Сладкар  ”Lagarde/Лагард” Варна
-Готвач- ресторант „ Булгари” Варна
-Готвач- m/v Cristal” louse cruises
-Зам.Главен готвач - m/v ” Venus”  Venus Cruises”  Cretе,Greece
-Зам. Главен Готвач „Feadra Beach Hotel” 4*** *Crete,Greece
-Зам.Главен Готвач ресторант  ’Ergospasio Restaurant” Crete,Greece
- Главен Готвач- Готвач ресторант  “La Bocca”Варна
-Готвач-бригадир(Chef de partie) „Метропол”Грифид Хотели/ Grifid hotel Metropol
-Зам.Главен готвач(Sous Chef )„Метропол”Грифид Хотели/ Grifid hotel Metropol

Отличия-
Участник в кулинарна купа на България 2014
Участник в кулинарна купа на България 2013
Участник в кулинарен фестивал interFood&Drink, ноември 2003
Диплом категория майсторски клас на тема” Говеждо и Телешко месо”
Диплом категория „Паста”


Специализации:
Средиземноморска кухня - m/v Cristal” louse cruises 
Гръцка национална кухня „Blue Palace Resort and Spa”5***** Elounda.Greece
Хляб и  луксозни хлебни изделия”Lagarde”/”Лагард”България

Няма коментари:

Публикуване на коментар