Kitchen Confidential

menu

  • Начало
  • Екип
  • Канапе
  • Стартери
  • Салати
  • Супи
  • Основни ястия
  • Паста и ризото
  • Десерти
  • Базови рецепти
  • Контакти

Екип


Executive Chef Grifid hotel Metropol Мариян Костов


Executive Chef Grifid hotel Vistamar Петър Христов

Sous Chef Grifid hotel Metropol Тома Тончев

Pastry Chef Grifid hotel Metropol Катя Цветанова

Assistant Pastry Chef Grifid hotel Metropol Надежда Василева

Carving Chef Grifid hotels Vistamar&Metropol Николай Радулов
Изпращане по имейлПубликувайте в блога си!Споделяне в XСподеляне във FacebookСподеляне в Pinterest

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Начална страница
Абонамент за: Публикации (Atom)

Facebook

Kitchen Confidential

Приятели

  • Школа за Народни танци "Ален Божур"
  • Български Карвинг Клуб
  • Weranda Grill&Smoker

Сътрудници

  • Hristo Babrikov
  • Unknown
  • niki

Архив на блога

  • ▼  2015 (47)
    • ▼  май (12)
      • Крем Англес.Crème-Anglaise
      • Традиционен Ганаш. Traditional ganache.
      • Сладкарски крем. Perfect Pastry Cream
      • Ронливо маслено тесто / Pâte sablée / Shortbread
      • Шоколадовo панджиало с маскарпоне крем и малини
      • Супа от лаврак поднесена със маринован жълтък
      • Телешко филе миньон с патешки дроб,поширана круша ...
      • Пуширана круша в бяло вино и крем тофи
      • Севиче от октопод поднесено с компот от ананас и в...
      • Executive Chef Grifid hotel Vistamar Петър Христов
      •  Pastry Chef Grifid hotel Metropol Катя Цветанова...
    • ►  април (34)
    • ►  март (1)
Тема „Панорамен прозорец“. Предоставено от Blogger.