Продукти:
Filet Mignon кг 0.18
Патешки дроб кг 0.04
Круша кг 0.1
Скарида кралска кг 0.04
Къпини пресни кг 0.02
Сол кг 0.001
Захар кг 0.005
Кълнове кг 0.001
Френско грозде кг 0.01
Олио кг 0.005
Мащерка прясна кг 0.005
Бял пипер млян кг 0.0001
Приготовление:
Стека приготвяме на грил до постигане на 56 градуса в центъра или до степен риър мидиъм или до желаната от вас степен.Оставяме го да почине 4-5 минути.Скаридата се грилова за 1-2 минути до готовност.Крушата се сварява в сироп от горските плодове и захарта.Патешкия дроб се запича на много силен сух тиган до получаване на коричка.След като извадим крушата,оставяме сиропа да редуцира до 1/3 от обема си.Презентираме телешкото,върху него патешкия дроб,гарнираме с крушата и скаридата и соса от горски плодове.
Няма коментари:
Публикуване на коментар