четвъртък, 7 май 2015 г.
Традиционен Ганаш. Traditional ganache.
Продукти :
200г шоколад 70%
240мл сметана
80г масло
20г захар
Приготовление :
1. Нарежете шоколада на малки парченца
2. Нарежете шоколад на на кубчета
3. Загрейте сметаната и захарта почти до завиране.
4. Залейте шоколада с горещата сметана. Оставете настрани за няколко минути или докато шоколада се разтопи.
С помощта на шпатула, започнете от средата на купата. Бавно разбъркайте шоколада и сметаната, докато се получи гладка и нежна текстура.
5. Добавете маслото и разбъркайте, докато се разпредели равномерно в шоколадовата смес.
6. Охладете на стайна температура и използвайте според желанието ви.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар