Kitchen Confidential

menu

  • Начало
  • Екип
  • Канапе
  • Стартери
  • Салати
  • Супи
  • Основни ястия
  • Паста и ризото
  • Десерти
  • Базови рецепти
  • Контакти

Базови рецепти



Основен тъмно златист фон


Тъмно златист фон от телешко месо.


Бял фон от телешко месо


Рибен фон


Олио от босилек


Олио от Магданоз


Основен фарш


Основен рибен фарш


Тъмен основен сос


Биск от скариди


Сос Холандес

Сос Малтийски (червен портокал)


Сос Муселин


Ронливо маслено тесто / Pâte sablée / Shortbread


Сладкарски крем. Perfect Pastry Cream

Традиционен Ганаш. Traditional ganache.

Крем Англес.Crème-Anglaise
Изпращане по имейлПубликувайте в блога си!Споделяне в XСподеляне във FacebookСподеляне в Pinterest

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Начална страница
Абонамент за: Публикации (Atom)

Facebook

Kitchen Confidential

Приятели

  • Школа за Народни танци "Ален Божур"
  • Български Карвинг Клуб
  • Weranda Grill&Smoker

Сътрудници

  • Hristo Babrikov
  • Unknown
  • niki

Архив на блога

  • ▼  2015 (47)
    • ▼  май (12)
      • Крем Англес.Crème-Anglaise
      • Традиционен Ганаш. Traditional ganache.
      • Сладкарски крем. Perfect Pastry Cream
      • Ронливо маслено тесто / Pâte sablée / Shortbread
      • Шоколадовo панджиало с маскарпоне крем и малини
      • Супа от лаврак поднесена със маринован жълтък
      • Телешко филе миньон с патешки дроб,поширана круша ...
      • Пуширана круша в бяло вино и крем тофи
      • Севиче от октопод поднесено с компот от ананас и в...
      • Executive Chef Grifid hotel Vistamar Петър Христов
      •  Pastry Chef Grifid hotel Metropol Катя Цветанова...
    • ►  април (34)
    • ►  март (1)
Тема „Панорамен прозорец“. Предоставено от Blogger.