Kitchen Confidential

menu

  • Начало
  • Екип
  • Канапе
  • Стартери
  • Салати
  • Супи
  • Основни ястия
  • Паста и ризото
  • Десерти
  • Базови рецепти
  • Контакти

Супи

Крем супа от бял боб с беконово шишче.

Супа от лаврак поднесена със маринован жълтък
Изпращане по имейлПубликувайте в блога си!Споделяне в XСподеляне във FacebookСподеляне в Pinterest

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Начална страница
Абонамент за: Публикации (Atom)

Facebook

Kitchen Confidential

Приятели

  • Школа за Народни танци "Ален Божур"
  • Български Карвинг Клуб
  • Weranda Grill&Smoker

Сътрудници

  • Hristo Babrikov
  • Unknown
  • niki

Архив на блога

  • ▼  2015 (47)
    • ▼  май (12)
      • Крем Англес.Crème-Anglaise
      • Традиционен Ганаш. Traditional ganache.
      • Сладкарски крем. Perfect Pastry Cream
      • Ронливо маслено тесто / Pâte sablée / Shortbread
      • Шоколадовo панджиало с маскарпоне крем и малини
      • Супа от лаврак поднесена със маринован жълтък
      • Телешко филе миньон с патешки дроб,поширана круша ...
      • Пуширана круша в бяло вино и крем тофи
      • Севиче от октопод поднесено с компот от ананас и в...
      • Executive Chef Grifid hotel Vistamar Петър Христов
      •  Pastry Chef Grifid hotel Metropol Катя Цветанова...
    • ►  април (34)
    • ►  март (1)
Тема „Панорамен прозорец“. Предоставено от Blogger.