| Бял боб | кг | 0.05 |
| Лук зрял | кг | 0.04 |
| Морков | кг | 0.04 |
| Пипер пресен | кг | 0.04 |
| Джоджен пресен | кг | 0.007 |
| Олио | кг | 0.01 |
| Сол | кг | 0.001 |
| Черен Пипер млян | кг | 0.0001 |
| Бекон | кг | 0.05 |
| Масло краве | кг | 0.01 |
| Сметана готварска | кг | 0.03 |
Приготовление:
Боба се изчиства и измива добре.Слагаме го да заври като след завиране изхвърляме първата вода.Слагаме повторно вода и тогава добавяме нарязаните зеленчуци,варим до готовност. След достигане на кулинарна готовност се добавя се маслото и сметаната и се пасира,Бекона се ниже на шишче и се пече до хрупкавост.Сервираме в дълбока чиния като гарнираме супата със беконово шишче и украсяваме с олио от мента и пипер.
Няма коментари:
Публикуване на коментар