Kitchen Confidential
menu
Начало
Екип
Канапе
Стартери
Салати
Супи
Основни ястия
Паста и ризото
Десерти
Базови рецепти
Контакти
четвъртък, 30 април 2015 г.
Карпачо от сьомга с червен лук и рукола
Продукти :
Риба сьомга
кг
0.08
Червен лук
кг
0.04
Рукола
кг
0.05
Лимон
кг
0.04
Магданоз пресен
кг
0.007
Зехтин
кг
0.01
Балсамов оцет
кг
0.02
Захар
кг
0.005
Сол
кг
0.002
Приготовление:
Сьомгата се оформя овкусява и се поставя върху стреч фолио,навива се на стегнато руло и се замразява.След 24 часа се нарязва на финни слайсове, реди се в чинията като се застъпва леко полива се с дресинга от захарта ,лимона
и зехтина и отгоре се декорира със руколата.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
По-нова публикация
По-стара публикация
Начална страница
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар