четвъртък, 30 април 2015 г.

Карпачо от сьомга с червен лук и рукола

Продукти :


Риба сьомга  кг 0.08
Червен лук  кг 0.04
Рукола  кг 0.05
Лимон  кг 0.04
Магданоз пресен  кг 0.007
Зехтин кг 0.01
Балсамов оцет кг 0.02
Захар  кг 0.005
Сол кг 0.002



Приготовление:



Сьомгата се оформя овкусява и се поставя върху стреч фолио,навива се на стегнато руло и се замразява.След 24 часа се нарязва на финни слайсове, реди се в чинията като се застъпва леко полива се с дресинга от захарта ,лимона 
и зехтина и отгоре се декорира със руколата.










Няма коментари:

Публикуване на коментар