| Зелена салатка | кг | 0.08 |
| Червена салатка | кг | 0.08 |
| Айсберг | кг | 0.08 |
| Заквасена сметана | кг | 0.04 |
| Див лук | кг | 0.007 |
| Балсамов оцет | кг | 0.02 |
| Зехтин | кг | 0.01 |
| Лимонов сок | кг | 0.01 |
| Горчица | кг | 0.01 |
| Олио | кг | 0.01 |
| Маслини черни | кг | 0.01 |
| Чери домати | кг | 0.03 |
| Слънчогледови семки | кг | 0.01 |
Приготовление:
Измитите,накъсани и подсушени в центрофуга салатки се овкусяват с зехтина ,сол и лимонов сок.Дивия лук се нарязва и добавя към сметаната,овкусява се със сол и пипер,добавяме ядките малсините и чери доматчетата. Накрая сметаната се добавя се към салатките .Поднася се с балсамов дресинг и билкови крутони.
Няма коментари:
Публикуване на коментар