Зелена салатка | кг | 0.08 |
Червена салатка | кг | 0.08 |
Айсберг | кг | 0.08 |
Заквасена сметана | кг | 0.04 |
Див лук | кг | 0.007 |
Балсамов оцет | кг | 0.02 |
Зехтин | кг | 0.01 |
Лимонов сок | кг | 0.01 |
Горчица | кг | 0.01 |
Олио | кг | 0.01 |
Маслини черни | кг | 0.01 |
Чери домати | кг | 0.03 |
Слънчогледови семки | кг | 0.01 |
Приготовление:
Измитите,накъсани и подсушени в центрофуга салатки се овкусяват с зехтина ,сол и лимонов сок.Дивия лук се нарязва и добавя към сметаната,овкусява се със сол и пипер,добавяме ядките малсините и чери доматчетата. Накрая сметаната се добавя се към салатките .Поднася се с балсамов дресинг и билкови крутони.
Няма коментари:
Публикуване на коментар