неделя, 26 април 2015 г.

Шишче от грейпфрут и скарида върху екзотична салца

Продукти :

Скариди кралски кг 0.06
Грейпфрут кг 0.1
Нектарина кг 0.06
Лук зрял  кг 0.05
Домат кг 0.05
Магданоз пресен  кг 0.007
Зехтин кг 0.01
Сол кг 0.001
Балсамов оцет кг 0.02
Рукола кг 0.02

Приготовление :

Скаридата се изчиства и се набожда на шишче със филенца грейпфрут..Запича се за кратко на туч.От нектарината ,домата,магданоза, и лука се прави салца.Овкусяваме я със сол и пипер и няколко капки зехтин.Оформяме салцата с ринг и сервираме шишчето върху нея.


Няма коментари:

Публикуване на коментар