Скариди кралски | кг | 0.06 |
Грейпфрут | кг | 0.1 |
Нектарина | кг | 0.06 |
Лук зрял | кг | 0.05 |
Домат | кг | 0.05 |
Магданоз пресен | кг | 0.007 |
Зехтин | кг | 0.01 |
Сол | кг | 0.001 |
Балсамов оцет | кг | 0.02 |
Рукола | кг | 0.02 |
Приготовление :
Скаридата се изчиства и се набожда на шишче със филенца грейпфрут..Запича се за кратко на туч.От нектарината ,домата,магданоза, и лука се прави салца.Овкусяваме я със сол и пипер и няколко капки зехтин.Оформяме салцата с ринг и сервираме шишчето върху нея.
Няма коментари:
Публикуване на коментар