четвъртък, 30 април 2015 г.

Рататуй поднесен с гризина обвита с бекон

Продукти :

Патладжан кг 0.05
Тиквичка кг 0.05
Лук зрял  кг 0.05
Пипер пресен  кг 0.05
Чесън скилидка  кг 0.01
Домат кг 0.05
Доматено Пюре кг 0.01
Мащерка  прясна  кг 0.007
Зехтин кг 0.01
Сол  кг 0.001
Черен Пипер млян  кг 0.0001
Балсамов оцет кг 0.02
Магданоз пресен  кг 0.007
Олио кг 0.01
Гризина кг 0.02
Бекон кг 0.02


Приготовление :



Зеленчука се нарязва на кубчета,и се задушава в маслото до омекване.От лука и доматите приготвяме сос който овкусяваме добре с чесън и магданоз,поставяме зеленчука в соса и готвим до пълна кулинарна готовност.Сервираме рататуя в ринг,като върху него поставяме гризина увита в бекон.












Няма коментари:

Публикуване на коментар