Телешки джолан с кост | кг | 0.3 |
Моркови | кг | 0.05 |
Лук | кг | 0.05 |
Тиквички | кг | 0.05 |
Нишесте | кг | 0.005 |
Чесън | кг | 0.01 |
Мащерка | кг | 0.012 |
Масло | кг | 0.01 |
Пудра захар | кг | 0.01 |
Балсамов оцет | кг | 0.02 |
Чери домат | кг | 0.02 |
Магданоз | кг | 0.012 |
Доматено Пюре | кг | 0.01 |
Бяло вино | кг | 0.01 |
Приготовление:
Телешкия джолан нарязан на шайби се овкусява добре ,поставя се в тавичка със мащерка,чесън и вино и се пече на 68 градуса за 6 часа.Зеленчуците нарязваме на кубчета и задушваме до готовност,сока от печеното се прецежда и го слагаме да се редуцира до 1/2 от обема му като накрая го сгъстяваме с нишесте.Сервираме джолана върху зеленука,като го поливаме със сос.
Няма коментари:
Публикуване на коментар